top of page

VÅRA BOENDEN

0E9E2063-9207-4720-8834-1AEF16AF6608_1_105_c.jpeg
“Vi hade det supertrevligt! Boendet var fräscht, nytt och vi trivdes väldigt bra. Nära med bil till Visbys innerstad och till affärer.
Underbart idylliskt med får, tuppar och hönor på gården. Bra mat på gårdscaféet, närodlat och vällagat. Harmonisk och fin natur.”

Evelina, Juli 23

1.jpg

LADAN 

FAMILJSVIT

4PERSONER (+BABY)

"Ladan" ligger i direktanslutning till vår trädgårdscafé, men ligger ändå helt avskild på gaveln av huset. Huset är byggd med naturliga material och även inredningen följa denna röda tråden av miljömedvetenhet, hållbarhet och skapandet av en sund rumsklimat.

Huset är byggd med naturliga material och även inredningen följa denna röda tråden av miljömedvetenhet, hållbarhet och skapandet av ett sund rumsklimat.

LONG-STAY "LADAN"

OFF SEASON VID HIMMEL&HAGE (SEPT-MAJ)

PRIS FRÅN 9500,-/mån


Under höst, vinter och våren erbjuder vi lantligt boende bara en stenkast utanför Visby. Vi hyr ut "ladan" fullt inredd till skötsamma hyresgäster. Här ingår också parkering, diskmaskin, tvättmaskin och wifi mm. För mera information kontakta oss gärna!

LOFTET

Familjsvit

4PERSONER (+BABY)

 

"Loftet" ligger ovanför keramikateljén och i direktanslutning till vår trädgårdscafé, men ändå med ett avskild läge och egen ingång på andra våningen. Huset är byggd med naturliga material och även inredningen följa denna röda tråden av miljömedvetenhet, hållbarhet och skapandet av ett sunt rumsklimat.

OM BOENDEN

Vi har lagt stort fokus på att känslan som husen ger ska återspegla vår passion för natur och hantverk. Vi längtade efter en enkelhet och skalade bort det onödiga. Det som kvarstår ska upplevas som det väsentliga, bidra till att skapa ett lugn och känsla av rymd.

 

Ett boende som präglas av naturmaterial skapar tillfredsställelse hos oss människor och massivt trä skapar ett sunt boendeklimat. Träd binder stora mängder koldioxid vilket är en bestående process som även fortsätter i de färdiga produkterna och därmed är trä naturligt klimatsmart.

Gotlandsfuru dominerar våra boende. Det är självklart val för oss att använda sig av ett närproducerat material.

Husen bygger vi själva, då Tommy är byggnadssnickare.

För att åstadkomma ett så grönt hus som möjligt har vi noggrant tagit hänsyn till olika aspekter.  Närproducerad och ekologisk är vårt motto samtidigt som vi vill bygga sunt med smarta byggnadstekniska lösningar.

bottom of page