top of page

VÅRA BOENDEN

2_web.jpg

LADAN 

FAMILJSVIT (+BABYSÄNG)

4PERSONER (+BABY)

Familjesviten ligger i direktanslutning till vår trädgårdscafé, men ligger ändå helt avskild på gaveln av huset. Huset är byggd med naturliga material och även inredningen följa denna röda tråden av miljömedvetenhet, hållbarhet och skapandet av en sund rumsklimat.

Huset är byggd med naturliga material och även inredningen följa denna röda tråden av miljömedvetenhet, hållbarhet och skapandet av en sund rumsklimat.

LOFTET

DUBBELRUM "LOFTET" (+BABYSÄNG)

2PERSONER (+BABY)

"Loftet" is an appartment above the ceramic workshop. It has an own entrance and suits couples or families with a baby. There is a double bed (160cm) and a possibility to set up a babybed. There is even storageplace for luggage and clothes. You will have your own bathroom with ground floor heating and a small kitchen with a fridge and a microwave to allow preparing of simple dishes and breakfast...

OM BOENDEN

Vi har lagt stort fokus på att känslan som husen ger ska återspegla vår passion för natur och hantverk. Vi längtade efter en enkelhet och skalade bort det onödiga. Det som kvarstår ska upplevas som det väsentliga, bidra till att skapa ett lugn och känsla av rymd.

 

Ett boende som präglas av naturmaterial skapar tillfredsställelse hos oss människor och massivt trä skapar ett sunt boendeklimat. Träd binder stora mängder koldioxid vilket är en bestående process som även fortsätter i de färdiga produkterna och därmed är trä naturligt klimatsmart.

Gotlandsfuru dominerar våra boende. Det är självklart val för oss att använda sig av ett närproducerat material.

Husen bygger vi själva, då Tommy är byggnadssnickare.

För att åstadkomma ett så grönt hus som möjligt har vi noggrant tagit hänsyn till olika aspekter.  Närproducerad och ekologisk är vårt motto samtidigt som vi vill bygga sunt med smarta byggnadstekniska lösningar.

afterlight.jpg
“Vi hade det supertrevligt! Boendet var fräscht, nytt och vi trivdes väldigt bra. Nära med bil till Visbys innerstad och till affärer.
Underbart idylliskt med får, tuppar och hönor på gården. Bra mat på gårdscaféet, närodlat och vällagat. Harmonisk och fin natur.”

Evelina, Juli 23

bottom of page