top of page
KIMCHI
KIMCHI

Sa., 31. Mai

|

HIMMEL & GARTEN

KIMCHI

Kimchi ist eine fermentierte Gemüsemischung mit Ursprung in Korea. Säure, Salzigkeit, Umami und Schärfe charakterisieren diese Beilage, die in den letzten Jahren enorm an Popularität gewonnen hat. Kimchi wird mit Hilfe gesunder Bakterien zubereitet und kann mit verschiedenen Gewürzen und Gemüsesorten endlos variiert werden.

Zeit & Ort

31. Mai 2025, 14:00 – 17:00

HIMMEL & GARTEN, FOLLINGBO SLÄTTFLISHAGE 429B, 621 91 Visby, Schweden

Über die Veranstaltung

Gör din egen kimchi!

Kimchi är en fermenterad grönsaksblandning med ursprung i Korea. Syra, sälta, umami och hetta utmärker detta tillbehör som blivit mäkta populärt på senare år. Kimchi framställs med hjälp av hälsosamma bakterier och kan varieras i oändlighet med olika smaksättning och grönsaker.

Under denna kurs får du lära dig mer om Kimchi; vad det är, hur fermenteringen går till, vilka råvaror som kan användas, vad som händer under den mikrobiologiska processen, varför det är så nyttigt och vad man kan äta det till. 

Kursen leds av Jenny Neikell, författare till flera prisbelönta böcker om fermentering och aktuell med ”Fermentera: Kokboken” och ”Stora boken om fermentering – fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier”. Med över 20 års erfarenhet av fermentering är Jenny en efterfrågad och uppskattad föreläsare och under hennes ledning får du prova på att fermentera själv och tar med dig din burk kimchi…


Tickets

  • KIMCHI

    mit SURTANTEN Jenny Neikell

    1.500,00 SEK
    Steuer: moms inbegriffen

Gesamtsumme

0,00 SEK

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page